Pavlusa

Gelové vložky do bot

Chcete, aby vaše chůze byla pohodlnější a zároveň zdravější? Rádi byste ulevili svým nohám? Sáhněte po gelových vložkách do bot.

Gelové vložky do bot vám umožní měkkou chůzi. Gelový materiál rozloží hmotnost těla, a tak při chůzi nedochází k přetěžování chodidel, které často mohou chůzí velmi trpět.

Vhodné jsou tak pro osoby s nadváhou, ale využívat by jich měly i osoby, které namáhají své nohy, např. sportovci, ale i ti, kteří mají revmatické potíže, bolesti kloubů atd.

Gelové vložky do bot se vyznačují svou vysokou hygieničností, ale také snadnou údržbou. Stačí je jen omýt a vysušit.

Gelové vložky do bot jsou vybavené magnety, které reflexně působí magnetickým polem. Vložku do boty vložíme vystouplou plochou magnetu.

Pořiďte si i vy gelové vložky, díky kterým se vám bude lépe chodit. Zbavíte se nejen bolesti nohou, ale i bolesti páteře, hlavy či kloubů, kterou případně bolest nohou mohla sekundárně způsobit.

(Celý příspěvek…)

Boty na hubnutí

Hubnout lze různými prostředky. Můžete držet dietu, sporovat, ale také si pořídit speciální boty na hubnutí. Díky své konstrukci vám umožní zapojit více svalu při chůzi a díky tomu dosáhnete lepšímu tvarování hýždí a stehen.

Neznamená to však, že boty na hubnutí jsou kouzelné, a pokud se s nimi budete procházet, můžete jíst, co se vám zalíbí, a stejně budete hubnout. Takto to nefunguje.

Boty na hubnutí nejsou zázrakem, ale jsou prostředkem, který vám v hubnutí může pomoci. To je dáno jeho nestabilní konstrukcí, která vás nutí zapojovat více svalů.

Boty na hubnutí jsou univerzální boty, které jsou vhodné na běžné procházky, nákupy, na sport atd. Zkrátka se dají nosit při všech aktivitách, které máte rádi.

Boty na hubnutí jsou hlavně pro dámy, ale najdete i pánské boty na hubnutí. Zkusíte i vy, zda boty na hubnutí skutečně fungují?

(Celý příspěvek…)