Pavlusa

Plaťte méně za elektřinu díky Ledkám

Klasickým žárovkám už zdá se odzvonilo. V dnešní době jsou mnohem žádanější moderní LED žárovky, které si postupně získali své zákazníky díky svým mnoha výhodám.

Led žárovky

Oproti klasickým žárovkám jsou totiž právě tyto LED žárovky mnohem úspornější, variabilnější a skladnější. Stejně jako spousta dalších produktů patří i tyto moderní žárovky mezi nejvyspělejší dostupnou technologii, která nám může usnadnit život a ještě nám pomáhá šetřit výdaje.

Energetická úspora LED žárovek může přesáhnout hodnotu 90%, což je jistě nezanedbatelný faktor, který stojí za úvahu. V dnešní době snad neexistuje místnost, kde byste se s žárovkou nesetkali. Pokud si představíte, že můžete za elektrickou energii týkající se osvětlení domu ušetřit více než 90% energie, není již potřeba nad užitečností moderních žárovek přemýšlet.

Pavluša radí:

LED žárovky jsou vysoce odolné, mají mnohem delší životnost a výrazně snižují riziko poškození svítidel, jako tomu bylo zvykem u klasických čirých žárovek. Nezapomínejte, že úspora se neskrývá jen v samotné energii, ale i v ostatních oblastech, které s žárovkami souvisí.

by admin | tags : | 0

Flanelové povlečení

Patříte-li mezi milovníky tepla a zimní měsíce jsou pro vás hotovým utrpením pro nepohodlí, které z nich vyplývá, máte několik možností, jak si zlepšit podmínky vašeho života, abyste mohli v pohodlí přečkat zimu a chladnější jarní dny. Nejvíce dokáže chlad znepříjemnit odpočinek a samotný spánek.

Flanelové povlečení

K účelu většího pohodlí a zajištění příjemné teploty během spánku nemusíte nutně kupovat nejrůznější hřejivé přístroje, které mohou v určitých chvílích vyvolat přehřátí nebo zvýšené pocení, což je opačný extrém, který také dokáže znepříjemnit spánek. K ideální tepelné izolaci bohatě postačí flanelové povlečení, které dokáže díky složení materiálu skvěle zahřát, saje pot a je prodyšné, díky čemuž nemůže dojít ke zvýšení tělesné teploty.

Flanelové povlečení se vyrábí nejčastěji z česané bavlny, díky čemuž vzniká látka s vysokým chlupem. Takové složení zajišťuje naprosto ideální teplotu a nedovolí chladu, aby vás během spánku omezovalo. Další velkou výhodou je také příjemný dotek flanelu na tělo. Lidé, co milují kvalitní spánek, dokážou ocenit na povlečení hned několik předností. Spánkem stráví člověk třetinu života a jeho kvalita by tomu měla odpovídat. Pokud se vám bude flanelové povlečení zdát nedostatečné, můžete si navíc pořídit i flanelové prostěradlo, které se postará o zbytek tepelné izolace vašeho těla a má stejné vlastnosti jako prostěradlo.

by admin | tags : | 0